Προπονητικές υπηρεσίες για δρομείς

Σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα, παρακολουθούμε και καθοδηγούμε κυρίως εξ’αποστάσεως την προπόνηση σας.

Tο Δόγμα μας
Προπονητικές υπηρεσίες
Η μέθοδος μας
Ατομική προσέγγιση
Πως δουλεύουμε
Η Ομάδα μας
Σε ποιους απευθυνόμαστε
Προϋποθέσεις εγγραφής
Eγγραφή
Ζητήστε προσφορά
Ενδεικτικές αποστάσεις και αγώνες

Το Δόγμα μας

Πιστεύουμε στην αριστεία. Αριστεία είναι να προσπαθείς διαρκώς να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, να επιδιώκεις καθημερινά να γίνεσαι καλύτερος. Το τρέξιμο είναι μια υγιής και αναγκαία για τον σύγχρονο άνθρωπο δραστηριότητα, κατά την οποία επωφελείται ισορροπημένα όλος ο οργανισμός, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Καλλιεργεί και αναπτύσσει αρετές όπως τη στοχοθέτηση, την επιμονή και την υπομονή, την πειθαρχία και την αφοσίωση. Το τρέξιμο δεν είναι αυτοσκοπός ούτε μέσο αυτοπροβολής, είναι μέσο ψυχοσωματικής ισορροπίας και ευεξίας. Απώτερος στόχος πρέπει να είναι πάντα η προαγωγή της υγείας και η αριστεία. Το τρέξιμο για εμάς είναι απλά το μέσο και οι προπονητικές υπηρεσίες και τα courses μας ευχόμαστε να γίνουν ο “διαμεσολαβητής” και για εσάς.

Προπονητικές υπηρεσίες

Με τις προπονητικές υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα, παρακολουθούμε και καθοδηγούμε την προπόνηση σας. Προσπαθούμε εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα και την προπονητική καθοδήγηση, να δίνουμε έμπνευση στους αθλητές μας και το κίνητρο για να συνεχίζουν.

Ασχολούμαστε με τον άνθρωπο πρώτα, και μετά με τον αθλητή. Γι΄αυτό και δεν έχουμε αθλητές – πελάτες με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Πρόκειται για συνεργασίες, οι οποίες κρατάνε συνήθως χρόνια και επιτρέπουν και στα δύο μέρη να αποκτήσουν πρόσθετη αξία. Και γι’ αυτό επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς……το τρέξιμο! Αθλητές οι οποίοι νοιώθουν τη διαρκή ανάγκη να μαθαίνουν, να εξελίσσονται να αριστεύουν και τελικά να υιοθετούν το τρέξιμο ως βίωμα και τρόπο ζωής.

Πως δουλεύουμε

Επιγραμματικά στις προπονητικές υπηρεσίες μας δουλεύουμε ως εξής:

Αρχικά γνωριζόμαστε με τον αθλητή και συλλέγουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ιστορικό προπόνησης, τρόπο ζωής, στόχους κ.τ.λ.
Καθορίζουμε τον στόχο σε συνεργασία με τον αθλητή και δημιουργούμε ένα γενικό πλάνο από επιμέρους μικρότερους στόχους
Έπειτα αξιολογούμε την τρέχουσα φυσική κατάσταση.
Σχεδιάζουμε αναλυτικά προγράμματα και τα αποστέλλουμε τμηματικά σε blocks των 4 εβδομάδων για τον καλύτερο έλεγχο της προπόνησης.
Παρακολουθούμε τους αθλητές πριν / μετά από βασικές προπονήσεις μέσα από τις διάφορες προπονητικές πλατφόρμες όπως π.χ Garmin connect, Strava κ.τ.λ και είμαστε διαθέσιμοι για αυτούς όταν έχουν σχόλια ή ερωτήσεις.
Αναπροσαρμόζουμε το πρόγραμμα όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται.
Παραμένουμε σε τακτική επικοινωνία και ενημερωμένοι σχετικά με την πορεία του προγράμματος προπόνησης των αθλητών μας ώστε να τους συμβουλεύουμε και να τους εμψυχώνουμε στην προσπάθεια τους.
προπονητικές υπηρεσίες

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από διπλωματούχους προπονητές με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο.

Χατζηγιάννης Γεώργιος

Είμαι προπονητής και “εν ενεργεία” δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων – το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Η ενασχόληση μου με την προπονητική και την επιστήμη της φυσικής αγωγής γενικότερα σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Προχωρώντας από την πρώτη κιόλας μέρα μεθοδικά και με υπομονή, προσπαθώντας να ανεβαίνω την σκάλα της επιστήμης σκαλί-σκαλί διαπαιδαγώγησα τον εαυτό μου στην προοδευτική συσσώρευση της γνώσης.

Συνεχίζω με πάθος να μαθαίνω, να πειραματίζομαι, να παρατηρώ, χωρίς ποτέ να κρύψω κάποια άγνοια μου. Χωρίς να ξεχνώ πως η προπονητική επιστήμη θέλει μεγάλη προσπάθεια και αφοσίωση, είμαι πάντα έτοιμος να αφιερώσω την ύπαρξη μου στη δούλεψη της και στις αναζητήσεις μου.

Εύχομαι να φανώ χρήσιμος και στις δικές σας αναζητήσεις!

Ατομικά ρεκόρ
Μαραθώνιος 2:36:45 (Αυθεντικός μαραθώνιος)
Ημιμαραθώνιος 1:08:50 (Καλαμπάκα-Τρίκαλα)

Προπονητικές υπηρεσίες
Προπονητικές υπηρεσίες

Τσινίκου Δήμητρα

Είμαι προπονήτρια κλασικού αθλητισμού (Φοιτήτρια -επί πτυχίο) και δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων από το 2014. Μου αρέσει να μελετάω τα διάφορα πλάνα προπόνησης σε βάθος, να διαβάζω βιβλία, blogs, επιστημονικά άρθρα και περιοδικά σχετικά με το τρέξιμο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση μου είναι η εξισορρόπηση του χρόνου μεταξύ της προπόνησης, των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, της οικογένειας και των φίλων μου. Φαντάζομαι ότι είναι μια παρόμοια ιστορία και για εσάς. Το καλοκαίρι του 2019 μάλιστα έγινα μητέρα για πρώτη φορά. Μου άφησε πολύ λίγο χρόνο για προπόνηση.  Ήξερα ότι έπρεπε να προσεγγίσω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Λίγους μήνες μετά την γέννηση, παράλληλα θηλάζοντας αποκλειστικά το μωρό μου, κατάφερα να προετοιμαστώ και να τρέξω στο μαραθώνιο της Φλωρεντίας 3:26:49 πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ. Μετά από αυτό, μου έγινε σαφές ότι το “κλειδί” της επιτυχίας ως αθλήτρια (σε ερασιτεχνικό επίπεδο) και η ικανότητα για “δια βίου άσκηση” με ασφάλεια…….είναι η ποιότητα στην προπόνηση και όχι η ποσότητα…..και κατ’επέκταση η γνώση!

Ατομικά ρεκόρ
Μαραθώνιος 3:26:45 (Φλωρεντία)

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Οι προπονητικές υπηρεσίες μας απευθύνονται σε αθλητές και αθλούμενους ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης, που γυμνάζονται ή επιθυμούν να γυμναστούν συστηματικά και θέλουν να προσεγγίσουν το τρέξιμο ή το fitness πιο επιστημονικά και υπό την καθοδήγηση μιας ομάδας διπλωματούχων προπονητών με μεγάλη εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο.

Απευθυνόμαστε λοιπόν:

Σε αθλούμενους που απλός θέλουν να βελτιώσουν την γενική φυσική τους κατάσταση ή να τερματίσουν με ασφάλεια σε κάποιο αγώνα.
Αρχάριους δρομείς στα πρώτα τους βήματα στο τρέξιμο.
Σε μέσους και προχωρημένους δρομείς που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, να κάνουν πιο ασφαλείς και παραγωγικές τις προπονήσεις τους και να προσθέσουν ποικιλία στο πρόγραμμα τους.
Σε αθλητές αντοχής που θέλουν να προετοιμαστούν για κάποιο αγώνα οποιασδήποτε απόστασης από τα 800μ έως το Μαραθώνιο και τις υπεραποστάσεις.
Σε αθλητές αντοχής που θέλουν να προετοιμαστούν για κάποιο αγώνα σε οποιοδήποτε όπως στίβος, δρόμοι, βουνό ή ανώμαλο δρόμο.
Σε όσους δεν βλέπουν αποτελέσματα, παρόλο που ξοδεύουν αρκετό χρόνο στην προπόνηση.

Προϋποθέσεις εγγραφής στις προπονητικές υπηρεσίες

Στις προπονητικές υπηρεσίες μας μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε αρκεί να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) Να έχει ηλικία άνω των 18 ετών.
β) Να έχει εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και να έχει την σύμφωνη γνωμοδότηση του, που του επιτρέπει την συμμετοχή σε αερόβια/αναερόβια άσκηση υψηλής έντασης.
γ) Να έχει συγκεκριμένο στόχο. Για παράδειγμα θέλω να τερματίσω σε μαραθώνιο, να τρέξω τα 5000m σε χρόνο κάτω από 20 λεπτά κ.τ.λ
δ) Να έχει ελεύθερο χρόνο να προπονηθεί κατά μέσο 3 φορές την εβδομάδα.
ε) Προαιρετικά να διαθέτει ρολόι με GPS ή παρόμοιο εξοπλισμό και λογαριασμό σε υπηρεσίες όπως strava, Garmin connect κ.τ.λ

Eγγραφή στις Προπονητικές υπηρεσίες

Προπονητικές υπηρεσίες για δρομείς! Ξεκινήστε την επόμενη προετοιμασία σας μαζί μας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Ενδεικτικές αποστάσεις και αγώνες

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του προπονητικού σας προγράμματος ανεξάρτητα του επιπέδου σας, για όλες τις αποστάσεις και για οποιοδήποτε terrain όπως ενδεικτικά:

Πρόγραμμα προπόνησης για Μαραθώνιο
Πρόγραμμα προπόνησης για Ημιμαραθώνιο
Πρόγραμμα προπόνησης για 10 χιλιόμετρα
Πρόγραμμα προπόνησης για 5 χιλιόμετρα
Πρόγραμμα προπόνησης για Αγώνα Βουνού
Προπονητικές υπηρεσίες για Ορεινό τρέξιμο
Προπονητικές υπηρεσίες για Υπεραποστάσεις
Πρόγραμμα προπόνησης για Σπάρταθλον
Προπονητικές υπηρεσίες και προγράμματα προπόνησης για τα αγωνίσματα του Στίβου ( 800m, 1500m, 3000m, 3000m με εμπόδια, 5000m, 10000m)
Απλός τερματισμός ή συμμετοχή σε αγώνα
Πρόγραμμα fitness – Βελτίωσης φυσικής κατάστασης
Πρόγραμμα προπόνησης Μαραθωνίου Αθήνας
Πρόγραμμα προπόνησης Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης
Πρόγραμμα προπόνησης Ημιμαραθωνίου Αθήνας
Πρόγραμμα προπόνησης Run Greece
Πρόγραμμα προπόνησης Olympus Marathon
Πρόγραμμα προπόνησης για βάδην

Έλα στην Ομάδα μας!

Στα πλαίσια της ανάπτυξής μας, ψάχνουμε συνεχώς για άτομα με όρεξη για δουλειά, δημιουργικότητα και νέες ιδέες. Κύριο συστατικό της ομάδας μας είναι η επικοινωνία, η ομαδικότητα και η “δρομική μας” κουλτούρα. Δεν ζητάμε απλά εργαζόμενους, ζητάμε συνεργάτες και φίλους να εμπλουτίσουν την ομάδα μας.

Στείλε μας το βιογραφικό σου στο:

Scroll to Top