Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Στόχος μας είναι να σας κάνουμε μέρος της οικογένειας της stamina.gr παρέχοντας προπονητικές υπηρεσίες επαγγελματικές και αξιόπιστες, υψηλού επιπέδου.

Σε περίπτωση ωστόσο που για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε πίσω τα χρήματα που δαπανήσατε. Σας διασφαλίζουμε λοιπόν, με την εγγύηση 30 ημερών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. 

Πληροφορίες Ακύρωσης Λογαριασμού & Επιστροφής Χρημάτων

Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα. Παρακαλούμε συμπεριλάβετε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμείτε περαιτέρω συνεργασία  με την stamina.gr. Αφού λάβουμε το αίτημα σας και τον λόγο ακύρωσης, θα προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό στη διερεύνηση του αιτήματος σας για να γίνει και η επιστροφή χρημάτων. Σ’ αυτή την περίπτωση, επιστρέφεται στον πελάτη όλο το ποσό της συνδρομής του εκτός εάν αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνει πρόσθετα έξοδα (προμήθειες τραπεζών ή πιστωτικών καρτών), οπότε παρακρατούνται τα παραπάνω έξοδα.

Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων παρακαλείστε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου στα σχετικά πεδία της παρακάτω φόρμας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που υποβάλετε το αίτημα σας.

Φόρμα αιτήματος επιστροφής χρημάτων

Μενού